Cerveseta amb candeletes


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 24/set/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les modes afecten tot. Hi ha anys que busques texans amples amb cremallera a la bragueta i només trobes 'pitillos' i amb botons. O de cop i volta comença a sonar una cançó d'un estil i al cap de quatre dies totes sonen igual. El mateix passa amb la beguda.

Tots hem sofert la febre del gintònic. En pocs anys hem vist com ens conquerien un mar d'ampolles de formes i colors diferents (de ginebra o de tònica) i hem tirat de tot a la copa: des de llimona, passant per fruites del bosc fins al cogombre. Tot i que no sóc especialment fan del gintònic admeto que hi ha barreges boníssimes, que en la varietat hi ha la riquesa i que poder escollir entre tants paràmetres mola.

Ara diuen que venen els vodkes. No sé si també els barrejarem amb verdures o si de cop i volta trobarem en un bar Manolo una gamma de vodkes on podrem triar entre vodkes blancs o de gusts, entre vodkes russos, noruegs o polonesos (aquests són els millors). No ho sé. A mi m'agrada la cervesa, i no sabeu com costar trobar una altra opció que no sigui el 'mediterràniament'. Tot i que en un parell d'anys han començat a aparèixer cerveses artesanes a molts establiments, com el més que recomanable Terra Dolça. Ara només faltaria que també comencéssim a trobar-ne d'importació (amb una mica de sort aviat Cruzcampo i Mahou ho seran). Tindré sort i després del vodka arribarà la cervesa?

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.