Benvolguda Festa de Tardor


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 15/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Des dels seus inicis, el 28 de novembre del 76, ja fa 35 anys que tots els santcugatencs podem gaudir d'un dia fantàstic on podem conèixer practicament totes les entitats que treballen a Sant Cugat. És una oportunitat d'or de, com diria un escriptor famós, 'retrobar-nos amb amics, coneguts i saludats'.

Voldria des d'aquesta petita finestra donar les gràcies a tothom (que puc assegurar-vos que són molts) que, amb la seva dedicació i tantes hores de compromís personal han fet possible durant 35 anys que aquesta festa es continuï fent. Si en els seus inicis l'objectiu era donar a conèixer totes les activitats culturals, esportives, educatives, del tercer sector i de lleure en general , crec que és molt important continuar insistint en el mateix tema.

Malgrat que és evident que els actuals mitjans de comunicació i les noves tecnologies ens entren a casa per dur-nos tota la informació, encara crec que les relacions personals són insubstituïbles.

Ànims, amics i amigus. Ja sabem que a les polítiques de dretes no els agrada subvencionar la cultura popular. Sempre es pot tornar als orígens: les primeres festes es van subvencionar amb imaginació: enganxines, cartells, quadres...

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.