Un dia a dia més fàcil


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 4/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

És evident que a més crisi econòmica, més solidaritat. Que aquest cap de setmana el Banc dels Aliments hagi recollit més de nou tones no és una coincidència. Ara més que mai, les ajudes són necessàries i Sant Cugat, una vegada més, ha estat a l'alçada de la situació.

S'han superat de llarg les previsions que El Banc dels Aliments volia assolir a la nostra ciutat, gràcies a uns voluntaris incansables que recollien quilos i quilos d'aliments als centres d'alimentació i als mercats santcugatencs. Només una dada: a cada hora es dipositaven 1.500 quilos dins de les banyeres. I això, gràcies a tots nosaltres.

La pobresa ja no és un fet aïllat lluny del nostre país o del nostre municipi. La pobresa és un fet que es va estenent cada cop més i que pot arribar a ser una realitat a casa nostra. I així, veïns que abans donaven menjar a El Banc dels Aliments, ara en són usuaris. Moltes famílies que viuen que viuen a prop nostre, es veuen obligades a demanar recursos per sobreviure. Recursos, que sense la bona feina dels organitzadors i voluntaris que conformen l'entitat, no serien possibles.

Amb una crisi econòmica que encara no té final, entre tots hem de procurar que el nostre dia a dia sigui un dia a dia més fàcil.

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.