Ja hi tornem a ser


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 20/des/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Nadal, final d'any; és un any complicat, com molts d'altres.

Aquestes festes, que celebrem un bon percentatge de la població mundial, ens diuen que cal tenir present un seguit de coses: la solidaritat, l'amistat, la família...

Però quan els temps són difícils, cal mirar al nostre voltant per preguntar-nos què hem fet durant aquest any per millorar alguna cosa: la relació amb la família, amb la població i, fins i tot, amb tothom amb qui no comparteixo cap mena de 'bon rotllo'.

Tinc l'absoluta seguretat que ni tan sols involuntariament he defraudat, malversat, enganyat o abusat de la confiança de cap amic?

El gran problema del món és l'economia? O és com s'utilitzan els mitjans econòmics? Jo, personalment, crec que és un sistema de valors que cal canviar. Si tenim un país amb un 25% d'atur, vol dir que un 75% manté el seu poder adquisitiu. Perquè és cert que cada dia augmenta la diferència entre una poca població amb molt poder adquisitiu i una població cada cop més gran de persones amb dificultat econòmica.

I com estem en temps d'expressar el desig de com volem que sigui el proper any, voldria que els partits d'esquerra fessin polítiques d'esquerra, que siguin defensors de l'escola pública i de la sanitat pública, que denunciïn totes les injustícies que perjudiquen a la majoria de la població... i malgrat tot BONES FESTES PER TOTHOM.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.