Reis Mags sense màgia


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 15/gen/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El vespre del 5 de gener va tenir lloc la Cavalcada de Reis. Els Amics Veterans i la Penya de la Regalèssia, organitzadors de l'esdeveniment, van dur a terme un concurs de carrosses en què les més originals rebien un premi. Se'n van presentar 25, entre les quals hi figuraven set entitats esportives santcugatenques.

ESCOLTA-HO

Sant Cugat sempre s'ha caracteritzat com una ciutat oberta, activa, moderna i sensible vers els més petits. Els Reis Mags d'Orient arriben a la nostra ciutat en helicòpter, cosa que fa presagiar una gran rebuda. Per això, dol com un dia en què la màgia i la il·lusió han de ser les reines de la vetllada, s'hagi vist desplaçada per una Cavalcada sense cap sensibilitat nadalenca. Així doncs, l'esdeveniment es va convertir amb un reguitzell de carrosses en què l'únic objectiu va ser la difusió de les entitats esportives locals, amb una música caribenya i una ambientació lluny del que es podria esperar. En últim lloc, es veien ses Majestats, com si fossin l'excusa del fet.

Estic segur que hi ha altres mitjans en els quals les entitats esportives locals es poden difondre, però la vigília de Reis no l'és. Si el que l'organització desitjava era provocar somriures d'innocència i il·lusió entre els més petits, no ho ha aconseguit. Només ha creat un desencís generalitzat. Esperem que Ses Majestats ens disculpin i no ens ho tinguin en compte de cara l'any vinent.

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.