AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Som diners (o el canvi de rumb de la sala Bukake)


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 4/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Encara no fa ni sis mesos de l'estrena de la millor venuda de fum de la història de Sant Cugat i ja ens han demostrat, dues vegades, què els importem. I és que la tan esperada i reclamada sala de concerts autogestionada es venia com a tal i resultava ser una discoteca privada amb aires de hipster que esperava omplir amb barcelonins alternatius. Massa incoherències en una sola frase, oi? Sala de concerts o discoteca? Per a qui? Els de Sant Cugat o els de Barcelona? Autogestionada o privada?

Ha estat un autèntic divertimento veure la castanya de Carlos Cano. Si Garcia Márquez em permet el furt: crònica d'una mort anunciada. Estudi de mercat nul. I per a més INRI fent les coses malament: posicionant contràriament des del primer moment la majoria d'entitats i col·lectius musicals del poble. Bé, bona estratègia de l'Ajuntament per rentar-se'n les mans. La culpa és de Nublo Live. No pas del concurs fantasma per adjudicar l'espai públic, ni que s'hagi venut el projecte com una cosa que no és. Per sort, no els ha anat bé. Cap pena, fins i tot us diria que alegria. I no alegria per algú que aposta per l'oci i la cultura a la vila (que no és el cas). Alegria per un projecte que ens volien endollar amb vaselina i que els ha patinat: amb menys de sis mesos ja s'han plantejat tancar. Bon rendiment econòmic, si senyor.

Em fa gràcia el nou rumb. Foten fora en Cano (un cap de turc més). Posen en Pol Moragas (casualment i gens sospitós que sigui el Secretari de Coordinació i acció política de les JNC). Ara, a les xarxes socials, la Sala Hoboken parla català (fins ara ho feia en castellà). Segons Pol Moragas la sala redefineix el seu projecte empresarial per garantir-ne la viabilitat econòmica i vol ser útil per a la ciutat. Quanta fal·làcia! M'encanta! Ens tracten d'imbècils i a sobre els ho hem d'agrair. Resulta que ara ens la faran a mida (ep, però sigueu vius: 'per garantir-ne la viabilitat econòmica'). És a dir: no els hem interessat mai. Primer no ens van fer cas, no van preguntar com havia de ser, com la volíem o què n'esperàvem. I ara que s'enfonsen en el seu propi fangar resulta que si que està oberta, que si que canvia d'estil i ara si que posaran facilitats a les entitats. Som diners. Només diners. Ara que han vist que no els els poden treure a la gent de Barcelona, ara si que els interessem. No us deixeu enganyar. Per a ells: som diners.

CARLES MAYOL I RICART és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.