Jo també era a l'Ajuntament a l'any 85, Sr. Garcia


Temes relacionats

Memòria de tres dècades a l'Ajuntament (continuació) (12/feb/13)


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 15/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La memòria històrica no sempre és objectiva i, per tant, cal anar en compte amb els records acumulats.

La professió que he exercit durant molts anys, la docència, ha fet que tingui un munt d'experiències. Una de les més repetides és explicar un tema a l'aula, demanar-ne un resum i comprovar que no tothom ha estat capaç de copsar el sentit del que li deia i fins i tot algú pot haver no entès res.

No puc de cap manera compartir les seves afirmacions de com era el consistori de l'any 85, Sr. Garcia. No sóc capaç de reconèixer a cap regidor d'aquell mandat que correspongui a la seva descripció. El cap de personal era un funcionari brillant que des de fa molts anys és professor d'ESADE i és reconegut internacionalment pels seus treballs sobre la funció pública.

Però el seu comentari sobre una regidora em sembla groller i masclista: érem molt poques les regidores d'aquell mandat, però cap, ni del govern ni de l'oposició, tenia el perfil del seu comentari. Vostè demostra en tot el seu serial un profund menyspreu cap els servidors públics, legalment elegits pel poble, els mateixos que van aconseguir-li un lloc de treball que crec que encara manté.

Evidentment la seva veritat és ben seva, però no cal difamar a qui segurament no el llegirà i, per tant, no podrà contradir-lo.

Em sap greu per les sigles que acompanyen la seva signatura, ja que elles sí que em mereixen un gran respecte.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

COMENTARIS

En política ningú té sempre tota la veritat, ni ningú coneix certament totes les mentides. Per cert, el cap de personal últim va ser un tal Sivilla no l' anterior sr.Longo, i certament hi havien politics sensibles però també d' altres amb una falta total de humanitat, de vostè guardo un gran record i de l' alcalde Oriol Nicolau, però potser que vostè tingui raó i els equivocats i desmemoriat son els treballadors com jo, i es que l’ edat no perdona. cordialment

pepe garcia delgado. Enviat el 15/feb/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.