La fotografia local


  • Comparteix:

marc.tolra

Marc Tolra


Publicat: el 18/feb/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Els cinc grups municipals que formen el Ple s'han posat d'acord! No estem pas acostumats que CiU, PPC, PSC, ICV - EUiA i la CUP arribin a un consens. I ens satisfà veure com el motiu de l'entesa és la lluita contra la corrupció política. Des que hem començat l'any, la corrupció ha ocupat massa pàgines de diaris. Per tant, és ben rebut que els polítics santcugatencs vulguin frenar aquest tipus de pràctiques i s'hi comprometin.

ESCOLTA-HO

Ara bé, no és el mateix dir que fer. Un cas de corrupció o un suposat cas d'aquest a Sant Cugat provocaria, no només que els santcugatencs desacreditessin aquest polític i el seu partit, sinó que tot el sector polític local sortís en entredit.

Tots som conscients que no tots els partits polítics són iguals, és més, a alguns no se'ls ha situat en una trama de corrupció. Però la política és un conjunt i si un partit es mou, la fotografia queda moguda. Esperem que ningú no faci cap mena de moviment i que la imatge de la ciutat surti, com sempre, nítida.

MARC TOLRÀ és estudiant



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.