Pro etarres


  • Comparteix:

joan.calderon

Joan Calderon


Publicat: el 28/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ara resulta que defensar que algú no es quedi sense casa és ser pro etarra. Les maniobres de distracció d'alguns personatges d'un sector determinat de la política no coneixen límits.

La senyora Cifuentes va decidir llençar la provocació que les accions que està duent a terme la PAH per evidenciar la injustícia d'una llei hipotecària que només vetlla pels interessos dels poderosos, és ser pro etarra o propi de l'entorn d'ETA. I no és que sigui una declaració d'algú que s'ha tornat boig, s'hi han afegit Basagoiti i l'inestimable Rosa Díez...

Curiós que aquesta gent denunciïn les accions d'una plataforma i no la violència diària que exerceixen els poders de l'Estat quan desallotgen una família de casa seva i a sobre es queden amb el deute hipotecari. El Tribunal Europeu ja ha dit que la llei és injusta, a què esperen? La conclusió és que si defensar la raó i la justícia és ser pro etarra som uns quants els que ens afegim al moviment.

El que ha de fer el Govern de l'Estat, les seves estructures i els diputats i les diputades de les Corts Generals és modificar la llei hipotecària per fer-la justa i no enfonsar a milers de persones al pou de la misèria i la desesperació. Estem parlant de persones, no estem jugant a l''Apalabrados'. No val distreure el personal amb vies d'investigació, que d'això el PP en sap molt.

JOAN CALDERON és portaveu d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vostè Sr. Calderon, hauria de fer una mica d'autocrítica. En democràcia no tot s'hi val. Vostès el que volen és guanyar als carrers el que no guanyen a les urnes. Amb intimidacions, amenaces i insults no s'arriba enlloc.

Arnau Solé i Martí. Enviat el 28/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.