El territori com a rebost natural


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 2/mai/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les coses properes sempre són les millors. L'educació i la formació ha d'encoratjar a reflexionar sobre els problemes del món d'avui i ha de saber com fer arribar eines i, sobretot ganes, força i il.lusió, per trobar solucions.

Pas a pas, però sense deixar mai de mirar ben lluny, cal impulsar un canvi que ens dugui cap a una societat més sostenible i solidària. Cal aconseguir un desenvolupament compensat que permeti millores socioeconòmiques i, a l'hora, la protecció ambiental més adequada, promocionant activitats que utilitzin els recursos productius de forma equilibrada. La creació de productes amb una gran qualitat ambiental segur que té bona acollida. Cal descobrir i incrementar la potencialitat educativa del medi urbà, difonent la seva riquesa biològica; analitzar els aspectes que inclouen la protecció al paisatge, les diferents especies vegetals, animals, el microclima...

El món està en procés de canvi, però si fem possible millorar la realitat del nostre entorn més proper, haurem fet un petit pas per avançar en aquesta direcció.


La qualitat mai és un accident, sempre és el resultat d'un esforç de la intel·ligència.
John Ruskin (1819-1900. Escriptor, crític d'art i sociòleg britànic)


MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.