Absurd? Grotesc? Poc professional?


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 23/mai/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com podem definir l'actuació d'un personatge que és capaç de dir en públic i davant de mitjans de comunicació una frase tan rocambolesca com 'falso de toda falsedad'. No sé a què o a qui es referia... potser al LAPAO?

Això sí, té la gosadia de presentar una nova llei d'educació, que denomina amb un nom tan absurd com 'Llei de millora de la qualitat educativa'. Quina millora ens portarà aquesta llei? A Catalunya cap, ja que des de fa més de 30 anys, els nostres alumnes surten de l'aprenentatge obligatori amb, al menys, dues llengües i, des de fa pocs anys, amb tres. Un procés al qual s'arriba estudiant el procés que es feia en països com Canadà o Suïssa, entre d'altres, que tenen diferents llengües cooficials. Quan 10 famílies de Rosell, Fraga, Benavarri o Sopeira demanin escolarització en català, tindran la mateixa resposta?

La religió va pactar ja fa un munt de temps que cada culte faria el seu ensenyament dins el marc de la seva propia confessió. En ple segle XX, mentre a Europa ja estava en curs la revolució científica i tecnològica, Espanya continuava submergida en l'obscurantisme més complet, el fre secular que l'aristocràcia terratinent castellana mantenia aferrissadament, recolzada en el poder de l'església.

La situació al segle XXI, podem dir que és massa diferent?

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.