Anem a pams


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 26/set/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quin fet diferencial hi ha en l'acció de govern de Catalunya, Balears, València o Madrid; sobretot pel que fa a l'estat del benestar. Les retallades es fan sense debat ni discussió. Crec que no hi ha massa diferències en el tracte que es fa als diferents col·lectius del món educatiu, sanitari, laboral... En el món educatiu precaritzant l'educació pública des de primària fins a la universitaria.

A les Balears un gran percentatge de docents i famílies d'alumnes exigeixen un consens educatiu en front a l'autoritarisme governamental. Desgraciadament els més perjudicats sempre són els alumnes de l'escola pública.

En la sanitat podem veure com a Catalunya també s'està afavorint la sanitat privada, només cal veure situacions com el Clínic i les retallades salarials en general...

L'execució de l'actual pressupost de la Generalitat de Catalunya prorrogat en el primer semestre d'enguany, veiem que ja afronta una baixada del 20% en sanitat, un 10% en educació.

El departament que gestiona el SOC, amb un atur de 600.000 ciutadans a Catalunya; el seu màxim responsable té el valor de dir publicament que la crisi ja s'ha acabat.

Del reordenament del sector públic, que tantes pagines se'n varen escriure: 'No sabe, no contesta'. Del que sí podem donar fe és que la desigualtat en la redistribució de la riquesa mai des del segle XIX havia estat tan gran com ara.

Encara que, utilitzant paraules d'en Paul Krugman: 'Els rics s'estan recuperant molt bé a tot el món'.

MARIA SANSA és exregidora del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.