Un mal dilluns


  • Comparteix:

carles.mayol

Carles Mayol


Publicat: el 7/oct/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Hi ha dilluns diferents als altres. La majoria (degut a la mandra) no són especialment magnìfics. Però n'hi ha que són pitjors que d'altres. N'hi ha que cap paraula, cap gest, cap acció o cap intenció te'ls poden arreglar.

Dilluns que voldries que no existissin, d'aquells que encara que faci un sol radiant no voldries sortir de casa. Però tot i així, no els pots esquivar.

Hi ha dilluns diferents als altres. Però has de seguir endavant. Tens la sensació aquella de buidor. Però ni gana ni set. Mires el rellotge i els segons semblen hores. No s'acaben mai. Aixeques el cap, somrius, no tant per fer el cor fort com per deixar de rebre copets a l'espatlla i intents d'animar-te. No és que no ho agraeixis, és que vols seguir endavant. I costa. Molt. De fet se't fa un infern. Sort que és dilluns i pots dissimular dient allò de 'maleït dilluns' que tantes vegades havies recitat sense sentit. Un suplici.

Però si tens un minut, només un, i el dediques a observar veuràs com canvia un xic. Que és un dilluns horrible és un fet. I que passi el que passi no podràs tornar enrere, també. Però hi ha molta gent al teu entorn, alguns estaràn pitjor, d'altres millor. Alguns no els importarà gens com et trobis, a altres els farà por atabalar-te i faran com que no va amb ells, alguns seran pesats mostrant interès... Però si tens un minut, només un, podràs veure que tens gent al teu voltant. Gent que es preocupa per tu i que els tens. Fins i tot per un mal dilluns.

CARLES MAYOL és rocker-funkàtic, socialdemòcrata, independentista, culé, republicà, ubuntaire, catòlic i corredor de fons
@LitusMayol



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.