Gràcies per res


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 13/mar/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les dones sortim endavant malgrat la mala gestió d'alguns politics, que amb les seves decisions ens afecten cada dia. És evident que som la part de la ciutadania que en surt més perjudicada.

Les forces polítiques més conservadores que hem tingut en molts anys ens proposen una llei de l'avortament que, com a mínim, ens trasllada al segle passat.

A Catalunya els Serveis Socials estan sent desmuntats. Segurament caldria una reforma a fons, però per millorar-los, no per deixar de donar suport a programes de suport a famílies que tenen necessitat de places en residències per la tercera edat, ajuda discapacitats o assistència personal, ja que la suplència d'aquestes situacions recau gairebé sempre en les dones.

El pressupost de la Generalitat de Catalunya de 2014 és un 16% inferior al de 2010. La Fundació Bofill denuncia les retallades en Educació.

El president de la Generalitat, en el discurs oficial del 8 de març, va dir que les dones han estat fortes els últims 300 anys... (allò que es diu: 'Aprofito que el Pisuerga passa per Valladolid...'). Encara que és evident que moltes dones han treballat i millorat en el camp de l'Educació, Medicina, Ciències, però ha estat gràcies al seu esforç personal i superant un munt de dificultats.

GRÀCIES PER RES.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.