Ciències de l'observació


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 20/mar/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Fa molts anys, quan estudiava Magisteri en la recent estrenada Escola Normal de la UAB, teníem una excel·lent professora de Geografia que a la seva assignatura li deia 'Ciències de l'observació'. Et feia veure els canvis de la natura en les diferents estacions, la mà de l'home en les modificacions del terreny, conèixer plantes aromàtiques... Al llarg de la vida veus que els mateixos coneixements pots aplicar-los a moltes coses. Faré un petit resum de curiositats.

En un diari de tirada estatal, en principi ben informat, podem llegir dues noticies si més no curioses:

1. Informació sobre la situació d'Ucraïna, foto amb cartell en anglès: 'FORGIVE u.s. UKRAINE' ('Perdona per Ucraïna'). Peu de foto: 'Crimea perdonanos'?

2. Boeing 777 (como silenciar...) Primer vol: 5 maig 2012. Antiguitat: 12 anys

No sé si ens falta explicació o traducció...

En una reunió política del cap de setmana un mitjà de comunicació afirma que el partit de govern de Catalunya ha aprovat unes conclusions que porten al referit partit cap a la socialdemocràcia, mentre que un altre mitjà afirma que 'el nou estat liberal del partit en qüestió vol una Catalunya independent, amb menys impostos i una prestació de serveis públic-privat. I jo em pregunto: quin és el límit? No farem més escoles públiques? Adjudicarem els serveis socials a l'empresa privada com en el món de la medicina? I qui farà el control? Un govern socialdemòcrata, liberal o conservador? Perquè el resultat no serà el mateix...

Ens caldrà fer una observació acurada

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.