Anem com els crancs: enrere


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 22/mai/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La humanitat i el progrés sempre s'han mogut a partir de reptes. Reptes que han fet de les dificultats o de les inquietuts socials, de les lluites, el descontent no factors de retrocés, sinó factors de progrés. Han obligat a innovar o fer morir allò que estava obsolet.

Ara hem arribat a un moment que sembla que totes les culpes del que passa són per culpa dels ignorants, incauts, pobres... Manifestacions desafortunades, on es demostra no sé si dir-ne de 'fanfarronada' o desprestigui...

Si parlem d'Europa, parlem de qui està legislant sobre:
- Pla de Costes (Territori)
- Pla sobre Contaminació Atmosfèrica
- Directius marc de l'Aigua.

Directiva que ens diu que s'ha de gestionar l'aigua a partir d'entendre que és un recurs escàs i que el primer que cal preservar és el conjunt del sistema per després recuperar i sanejar.

És evident que em preocupa que algú que no atura el pla Castor, que modifica a pitjor el pla de Costes, que defensa un pla obsolet sobre la gestió dels rius sigui la persona més preparada. Potser caldria algú menys capacitat, però que estimi i defensi els interessos del seu país i no els d'una minoria.

MARIA SANSA és exregidora



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.