Esperança per al futur del tennis taula a la UESC


  • Comparteix:

enric.bosch

Enric Bosch


Publicat: el 29/abr/16
Opinió d'esports
Més Columnes de l'autor
PDF

A falta d'una jornada per acabar la lliga, hem aconseguit la permanència matemàtica a primera nacional. Una temporada més -i ja en són 13- ens hem guanyat el dret a participar a la divisió de bronze estatal. La nostra categoria. La lliga que més vegades ha disputat el primer equip de tennis de taula de la UESC en la seva història.

Però no és d'aquest fet que ens sentim més orgullosos. La base de la nostra plantilla pràcticament no ha experimentat canvis des que va assolir l'ascens a Getafe l'any 2003, malauradament la data de caducitat ja s'albira en un futur no molt llunyà i, malgrat això, afrontem les temporades venidores amb optimisme.

Gràcies a l'estreta col·laboració entre el club i l'OMET, el nombre de practicants menors d'edat del nostre esport a la ciutat s'ha quintuplicat en els darrers 3 anys. Una competició escolar gratuïta cada cop més concorreguda i la creixent presència del tennis de taula a les escoles van ser els primers indicis, mentre que l'èxit de les escoles d'estiu, la participació als campionats d'Espanya i Catalunya d'edats 2016 per primera vegada en 4 categories i l'ampliació d'horaris prevista per al curs vinent suposen la consolidació d'un projecte il·lusionant que esperem que culmini, ulteriorment, amb un canvi generacional al sènior A.

ENRIC BOSCH és entrenador, jugador i membre de la junta de la UESC Tennis Taula



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.