Xocolata, tes i llaminadures, també a domicili

Es poden fer les comandes per diverses vies


  • Comparteix:

L'establiment és al carrer Major, 32 / Foto: Cedida per Sant Cugat Comerç

L'establiment és al carrer Major, 32 / Foto: Cedida per Sant Cugat Comerç

Les restriccions no han de significar renunciar als productes de sobretaula i dolços preferits. La ciutadania pot gaudir de productes com xocolata, tes i llaminadures, ara també a domicili.

Notícia actualitzada a data de 29/12/2020

Chocolat Factory
Els experts xocolaters de Chocolat Factory de Sant Cugat ofereixen un ampli assortit de productes. Bombons, trufes, rajoles de xocolata i tota mena de creacions pròpies faran les delícies dels paladars més exigents. Els productes no porten gluten ni tampoc oli de palma, i també n'hi ha sense sucre.
Per fer les comandes, cal trucar al telèfon 93 674 88 39 o a través de la botiga online en aquest enllaç on es poden trobar productes en promoció. Les comandes es serveixen en un termini de 24 a 48 hores i també es possible recollir-les a la botiga, al carrer de Santa Maria, 22.

El Cuquet
La botiga de llaminadures del centre de Sant Cugat, El Cuquet, al carrer de Mir, 5 també fa servei a domicili de les llaminadures, dolços i articles de festa que normalment es venen a la botiga. Per fer les comandes, el correu electrònic de El Cuquet és el info@elcuquet.net i el telèfon el 93 544 22 25, a través de Whatsapp al 626 166 689 o a la seva pàgina web. El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.

Tea Shop
L'establiment especialitzat en venda de te i infusions Tea Shop ofereix servei de venda a domicili. Es pot contactar amb la botiga a través del telèfon 664 458 725 tant per trucada com per WhatsApp i per correu electrònic a anateashop@hotmail.com. L'establiment és al carrer Major, 32.
El negoci està associat a Sant Cugat Comerç i s'inclou dins la plataforma nascuda arran del confinament SlowShopping.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.