Èxit santcugatenc a l'edició més participativa del Trofeu de Balls Esportius


  • Comparteix:

El 16è Trofeu Ciutat de Sant Cugat de balls esportius ha estat marcat per l'alta presència santcugatenca, que ha aconseguit pujar al pòdium aquest cap de setmana. En competició internacional, els ballarins de l'Escola de Ball de Sant Cugat Júlia López i Manuel Ramírez s'han endut el primer premi en categoria sènior llatina. En categoria estatal de sènior llatí han estat els també santcugatencs Arturo Córdoba i Victòria Hernàndez.

Les dues parelles santcugatenques no només han aconseguit el primer lloc del trofeu, puntuable pel rànquing internacional i estatal, sinó que han quedat en primera posició en els cinc estils de ball que han ofert.

La representació santcugatenca ha destacat pels resultats obtinguts i ha aconseguit diversos premis en les diferents categories. El president de l'Escola de Ball Esportiu Sant Cugat, Dani Curto, valora així el nivell santcugatenc.

Dani Curto

Hem tingut un alt nivell de parelles participants de Sant Cugat. Cada any millorem.


Durant dos dies, la ZEM s'ha convertit en un gran espectacle d'exhibició amb més de 800 parelles que han competit per endur-se el primer lloc i millorar en la classificació estatal i internacional. Un nombrós públic ha presenciat les diferents demostracions de ball. Aquestes són les seves impressions.

Públic

Venen parelles d'arreu i donen molt prestigi a Sant Cugat. / Està força bé, he vist dues parelles del top 10. / És el millor que hi ha, sobretot per als joves. A Catalunya hi ha molta qualitat.


Gràcies a competicions ja consolidades com el Trofeu Ciutat de Sant Cugat de balls esportius, cita puntuable pel rànquing internacional i estatal, la ciutat és una de les capitals de la dansa de saló de tot l'Estat, juntament amb Salou.






  • Comparteix:

COMENTARIS

Ha estat una pas!sada. El vídeo és genial.

Pau. Enviat el 1/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.