Just repartiment de punts


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport empata (1-1) contra el Juventud 25 de Septiembre a casa en la 16a jornada de la Primera Territorial. El matx ha tingut una part per cada equip i en els darrers minuts tots dos conjunts han pogut emportar-se la victòria amb clares ocasions. Amb aquest empat els santcugatencs continuen quarts.

Mal partit del conjunt vermell-i-negre en el seu debut en el nou any. Els homes de José Luis Duque només han estat superiors en el primer temps i a la represa han vist com el conjunt rival es feia amb el control del mig camp arribant en diverses ocasions a la porteria santcugatenca defensada per Jota.

El gol dels santcugatencs ha arribat en el minut 24 del primer temps, quan el central vermell-i-negre Oriol ha rematat de cap una falta centrada des del mig camp per Burgos. Un gol que ha donat tranquil·litat al SantCu que ha passat a dominar el matx amb un gran Egaña en la distribució. En el segon temps, el Juventud 25 de Septiembre ha sortit amb les idees més clares i ha posat setge a la porteria santcugatenca. En el minut 66, Juanito ha aconseguit el gol de l'empat per l'equip rubinenc amb una gran rematada de cap. Amb l'empat, tots dos conjunts han tingut oportunitats per endur-se la victòria però cap dels dos ha estat encertat de cara a porteria.

L'entrenador del Sant Cugat Esport, José Luis Duque, creu que l'empat és el resultat més just.

José Luis Duque

El punt tal com ha anat el partit és bo. El partit ha tingut una part per cada equip, i al final hem tingut una gran ocasió que no ha volgut entrar.






La propera setmana el Sant Cugat Esport descansa. Actualment és quart amb 25 punts a vuit del líder, el Junior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.