Torrens (Fundació UESC): 'Volem que Sant Cugat sigui un referent per l'esport femení'


  • Comparteix:

Imatge de les esportistes presents a l'acte de 'Fem Sport'

Imatge de les esportistes presents a l'acte de 'Fem Sport'

El projecte 'Fem Sport' de la Fundació UESC, que té com objectiu potenciar l'esport femení, s'ha presentat aquest dissabte al Centre d'Alt Rendiment (CAR) amb presència d'una seixantena d'esportistes femenines d'àmbit local, nacional i estatal. El projecte vol que l'esport femení tingui més ressò a nivell escolar, amateur i professional. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Unes 200 persones han assistit a la presentació del projecte 'Fem Sport' de la Fundació UESC en un acte que ha estat dirigit per les periodistes Inma Pedemonte i Isabel Bosch. En el projecte col·laboren diferents institucions com la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el Consejo Superior del Deporte. També des de l'Ajuntament es dóna suport a aquesta iniciativa com comenta el regidor d'Esports, Xavier Tizón.

Xavier Tizón

Donem recolzament a aquesta iniciativa. Fa uns anys ja vam començar amb un projecte de valors enfocat a l'esport femení.



El projecte vol potenciar l'esport femení, tant l'escolar com l'amateur i el professional, segons el president de la Fundació UESC, Jordi Torrens.

Jordi Torrens

Es treballarà amb les escoles, clubs i centres esportius. Volem que totes les dones puguin fer més esport del que es fa actualment.




A l'acte també han assistit representants dels clubs de la ciutat, tant els que tenen secció femenina com els que encara no en tenen. Algunes de les esportistes que no han pogut assistir a la presentació per estar competint, com l'alpinista Edurne Pasaban, les nedadores Erika Villaécija i Sarai Gascón, la pilot Laia Sanz i la lluitadora de taekwondo Brigitte Yagüe, han enviat un missatge de suport al projecte 'Fem Sport' a través d'un video.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.