L'Universitat de Vic acaba amb la imbatibilitat de la UESC a casa


  • Comparteix:

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) cau contra l'Universitat de Vic (73-82) i suma la primera derrota a casa aquesta temporada. Els de David Lizano han pagat les baixes en el joc interior i l'entrada d'Eric Forner al segon quart per molèsties físiques. El vigatà Xavi Hernández, amb 39 punts, ha estat el protagonista del matx.

Les circumstàncies no estan ajudant la UESC aquest inici de temporada. Malgrat el gran tram inicial dels santcugatencs a les primeres jornades les baixes en el joc interior comencen a afectar el rendiment dels vermell-i-negres. Amb una línia de pivots vigatans per sobre dels dos metres, Sergio Clemente i Jordi Pons s'han hagut de multiplicar per aturar el poder interior visitant. A això se li ha ajuntat l'absència d'Eric Forner al primer quart per molèsties a l'esquena. Amb l'escorta santcugatenc l'equip ha presentat una altra imatge, però el canoner es trobava en aquest cas a l'altre bàndol. Xavi Hernández ha estat un malson pels locals des de la línia de tres punts i ha liderat l'atac vigatà. El jugador de l'Universitat de Vic ha acabat el partit amb 39 punts, màxima anotació fins avui al pav-1 de la rambla del Celler. A l'inici del darrer quart els visitants han estat més encertats i han agafat una màxima distància de 15 punts, que tot i la lluita dels vermell-i-negres s'ha fet insalvable. A les acaballes del matx el públic i equip locals han protestat algunes decisions arbitrals, entre elles una tècnica a Pau Reina quan els santcugatencs estaven només tres punts per darrere. El tècnic de la UESC, David Lizano, s'ha mostrat orgullós de l'equip tot i les circumstàncies.

David Lizano

Masses circmustàncies, estic orgullós de l'actitud de l'equip. No m'agrada parlar dels àrbitres però avui han condicionat el partit.


Els vermell-i-negres acumulen dues derrotes consecutives per primera vegada aquesta temporada. Els de Lizano cauen de les posicions capdavanteres de la taula i la següent jornada visiten la pista de l'UB Sant Adrià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.