El Futbol Sala Sant Cugat perd contra l'Esparreguera i li cedeix el lideratge

El Futbol Sala Sant Cugat cau davant l'Esparreguera (2-5) i pateix la primera derrota a casa de la temporada. Amb aquesta desfeta, els santcugatencs cedeixen el lideratge del grup 2 de Tercera Divisió en favor del conjunt esparreguerí.

Els visitants han sortit amb la consigna de jugar al contraatac, i n'han tret partit. Als tres minuts, i en el primer xut a porta, l'Esparreguera ha inaugurat el marcador. Tan sols un minut més tard, i novament en un contraatac ràpid, els del Baix Llobregat han eixamplat distàncies amb el segon gol. El Futbol Sala Sant Cugat ha mantingut el joc de possessió i intentava madurar les jugades, malgrat que li costava molt gaudir d'ocasions clares. Quan semblava més a prop el gol vermell-i-negre, l'Esparreguera ha fet el tercer, just abans del descans.

Els santcugatencs han iniciat el segon temps tancant el rival a la seva àrea. Marc Casas ha revolucionat l'atac vermell-i-negre i ha insistit fins aconseguir el gol. Amb el Futbol Sala Sant Cugat bolcat a l'atac, ha arribat un nou contraatac visitant que ha deixat l'1 a 4 en el marcador. Els locals han arriscat jugant de cinc i l'Esparreguera ha fet el cinquè a porteria buida. Richi, en l'últim sospir ha maquillat el resultat final. Aquesta derrota significa la primera desfeta a casa dels santcugatencs que, a més, cedeixen el lideratge a l'Esparreguera. El tècnic de l'equip, Dani Mosteiro, reconeix el bon joc del rival.

Dani Mosteiro

La veritat és que sabíem que era un partit molt difícil i ells han jugat molt bé. Només ens queda treure els punts a La Floresta.

La setmana vinent el Futbol Sala Sant Cugat visita Can Llobet per enfrontar-se a l'Olímpyc Floresta, en el derbi santcugatenc de la categoria.