La neu provoca la suspensió de la competició d'hoquei herba del cap de setmana


  • Comparteix:

El junior, en una imatge d'arxiu

El junior, en una imatge d'arxiu

Els equips d'hoquei herba del Junior no jugaran cap partit d'aquesta jornada a causa de les males condicions en què han quedat els camps per culpa de la nevada. La Federació Catalana d'Hoquei no ha volgut córrer riscos i ha suspès la jornada del cap de setmana.

La Federació Catalana d'Hoquei Herba ha decidit suspendre la jornada del cap de setmana a causa del mal estat dels camps d'hoquei herba catalans. Les inclemències meteorològiques d'aquest dijous han perjudicat la gran majoria dels terrenys de joc i això ha estat decisiu per decidir no disputar la jornada.

Aquesta decisió afecta tots els conjunts del Junior des dels equips sèniors fins als de categoria cadet, infantil, aleví i benjamí. En juvenils, els quatre conjunts blau-i-negres estan immersos en la competició d'hoquei sala i per tant sí que podran jugar els seus respectius partits. Les plantilles dels primers equips de l'entitat no tenen competició aquest cap de setmana.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.