El Sant Cugat Esport empata amb el La Múnia i es manté com a líder provisional


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Sant Cugat Esport (SCE) masculí ha empatat davant el La Múnia (0-0) en la 19a jornada i es manté com a líder provisional del grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs han patit per aguantar la porteria a zero ja que han jugat gran part de la segona part amb nou jugadors.

Empat important davant de La Múnia. El partit ha començat amb intensitat per part dels locals que han creat diverses ocasions de perill. Després dels primers minuts, el matx s'ha igualat i tots dos equips han tingut opcions per marcar. El partit s'ha complicat a la segona part quan en el minut 1, Uri ha estat expulsat per doble groga. Minuts més tard, Abdul per agressió rebia targeta vermella i el SantCu s'ha quedat amb nou jugadors, però ha mantingut l'empat fins el final del matx.

El tècnic dels santcugatencs, José Luís Duque, creu que l'arbitratge ha estat correcte. Duque està satisfet del resultat del partit tenint en compte el nombre de jugadors amb què ha acabat el seu equip.

Jose Luis Duque

S'ha de felicitar els jugadors perquè han aconseguit defensar una poteria a zero amb nou jugadors.



Els vermell-i-negres han tingut diverses ocasions durant la segona part, però no han pogut materialitzar ja que els jugadors han prioritzat defensar la porteria. L'empat serveix al SantCu masculí per continuar primer a la classificació, però de manera provisional ja que el partit de l'Horta contra el 25 de Septiembre s'ha ajornat. El diumenge el SCE rep el Cubelles, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.