El Junior salva un punt insuficient

El Junior empata davant el San Lorenzo (1-1) en la 21a jornada del grup 1 de Primera Catalana. El primer gol de Jordi Sánchez amb el conjunt santcugatenc l'ha neutralitzat Peque a la segona part. En la mateixa jugada de l'empat, els blau-i-negres es quedaven amb un home menys per l'expulsió de Vega. Amb aquest resultat el Junior continua en zona de descens.

Els visitants han agafat des de l'inici el domini del joc mentre el Junior es trobava còmode esperant el rival a camp propi i buscant sortides ràpides al contraatac. Les primeres ocasions les ha tingut el San Lorenzo, però l'atenta defensa blau-i-negra feia caure els davanters rivals constantment en fora de joc. En una de les aproximacions a l'àrea d'Ortega han demanat penal de Moha, però l'àrbitre no l'ha xiulat. Precisament Moha ha reclamat un penal a làrea contrària poc després. A la mitja hora de joc, Jordi Sánchez s'ha estrenat com a golejador amb el Junior després d'una combinació d'equip. Abans del descans, el Junior ha estat a punt de fer el segon en una jugada similar.

A la represa, el San Lorenzo ha sortit molt concentrat i ha disposat de bones oportunitats de gol. El Junior resistia fins que al minut 68, Peque ha agafat l'esquena al central Vega, que l'ha intentat obstruir. La jugada, però, ha acabat amb el gol de l'empat i l'expulsió del jugador blau-i-negre per doble amonestació. El mateix Peque ha tingut el gol del triomf en el temps afegit però, finalment, el Junior ha aguantat el resultat que li permet sumar un punt. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, reconeix que no han jugat un bon partit.

Francesc Puig

Avui hem estat malament. No crec que haguem fet un bon partit. Teníem por a jugar.

La setmana vinent el Junior visita el Ceranyola, equip de la zona mitja de la taula.