Sant Cugat, punt neuràlgic de la gimnàstica estètica amb la celebració del Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del conjunt júnior del Club Muntanyenc Sant Cugat

Imatge d'arxiu del conjunt júnior del Club Muntanyenc Sant Cugat

Tot llest per a la 8a edició del campionat d'Espanya d'estètica que es disputa a la nostra ciutat i que aplegarà més de 400 gimnastes. El torneig està dividit en les categories d'infantil, júnior i sènior. El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), que és l'organitzador de la prova, participa amb quatre equips, dos sèniors i dos infantils.

Aquesta 8a edició compta amb rècord de participació respecte els anys anteriors. I és que fins a 54 equips, amb un total de 430 gimnastes, vinguts d'arreu de l'Estat espanyol demostraran les seves habilitats al pav 3 de la rambla del Celler. L'organitzador de la prova, el Club Muntanyenc, aporta quatre equips, dos sèniors, dels quals s'espera que un finalitzi en el podi, i dos infantils, del que també s'espera veure un d'ells entre els tres primers classificats. Després d'acollir el Mundial i la Copa d'Espanya, el responsable de la secció de rítmica i estètica de l'entitat santcugatenca, Toni Molina, creu que organitzar el campionat d'Espanya és la forma de tancar un cicle.

Toni Molina

Vam començar amb el Mundial i ens va sortir molt bé. L'any passat vam organitzar la Copa d'Espanya i volíem tancar aquest cicle amb aquest torneig.



La competició comptarà amb 20 equips catalans, i destaquen de la resta de l'estat, 11 de València i nou de Múrcia. Un fet que des de l'Ajuntament es valora positivament. Com explica el regidor d'Esports, Xavier Tizón, aquest cap de setmana Sant Cugat serà el centre d'atenció estatal de la gimnàstica estètica.

Xavier Tizón

Treballem des de la regidoria per assolir fites com la d'aquest cap de setmana. Suposa que, de nou, Sant Cugat vagi més enllà de les nostres fronteres.




El campionat està dividit en dues jornades, dissabte i diumenge. La jornada d'aquest dissabte estarà dividida en tres parts. Al matí, a partir de les onze, hi haurà la competició preliminar en categoria infantil. A la tarda, a tres quarts de quatre, tindrà lloc la cerimònia d'inauguració i la desfilada de banderes. Només acabar la presentació, les categories júnior i sènior disputaran la competició preliminar. Cap a les vuit del vespre, un cop se sàpiguen els resultats es realitzarà el sorteig per a les finals. Diumenge, a partir de les nou del matí i fins les dues de la tarda, es disputarà l'última fase de cada categoria. En acabar, hi haurà la cerimònia de clausura i l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.