El Patí Hoquei Sant Cugat empata i perd el colideratge

El Patí Hoquei Sant Cugat empata (1-1) a casa contra el Vic B a la penúltima jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han estat superiors als vigatans però no han estat encertats a l'hora de finalitzar les jugades. Amb aquest empat el vermell-i-negres es col·loquen segons, després de la victòria del FC Barcelona B i esperen el resultat de l'Arenys de Munt que juga aquest diumenge i que si guanya els empataria a la segona posició.

Els primers minuts han estat marcats per la falta d'oportunitats. A mesura que ha anat avançant el partit, els santcugatencs s'han fet amb el control i han tingut alguna ocasió que ha desbaratat molt bé el porter vigatà. Quan faltaven dos minuts per acabar el primer temps, el jugador del Vic B Xavi Termens ha aprofitat un penal per avançar el seu equip, que ha jugat el darrer minut i mig amb un home més perque Borja Jimènez ha vist tarjeta blava per protestar. Tot i la superioritat numèrica, els vigatans no han ampliat més el marcador i s'ha arribat al descans amb un mínim avantatge pel Vic B (0-1).

En el segon temps el domini del Patí Hoquei Sant Cugat ha estat total i el Vic B ha esperat darrera intentant sortir al contraatac amb perill. Els santcugatencs han tingut ocasions per empatar però avui no han tingut l'encert d'altres ocasions. A falta de sis minuts pel final, Borja Jiménez ha fet el gol de l'empat. Un gol que ha donat ales als santcugatencs que han jugat els seus millors minuts i que han tingut oportunitats per fer el gol de la victòria fins el final. El marcador no s'ha mogut més i al final un punt per cada equip, que no els serveix de gaire ja que el Barça B ha guanyat.

L'entrenador del Patí Hoquei Sant Cugat, Jordi Raga, lamenta les ocasions errades i creu que l'ascens s'ha complicat.

Jordi Raga

Encara hem d'esperar els resultats del Barça i podem passar moltes coses. Era important guanyar avui i ho hem donat tot però no ha pogut ser.

La següent jornada, la darrera de campionat, els santcugatencs, que estan dos punts per sota del Barça B, juguen a la pista del Caldes. Els blaugranes, que encara esperen que comitè de competició decideixi si el matx contra el Cerdanyola l'han de jugar o per contra els donen el partit per perdut i els sancionen amb un punt, juguen a la pista del Vic B, que és tercer amb 64 punts.