Sant Cugat tornarà a ser aquest dijous el centre internacional de l'esport adaptat


  • Comparteix:

Imatge de la recepeció de l'assemblea general del 2014 / Font: Localpress

Imatge de la recepeció de l'assemblea general del 2014 / Font: Localpress

Sant Cugat acull des de dijous fins dissabte l'Assemblea General de la Federació Internacional de Futbol de Paralítics Cerebrals i de l'Associació Internacional de l'Esport Adaptat, i es converteix novament en el centre neuràlgic de l'esport adaptat mundial. La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals és l'encarregada d'organitzar la cita, que reunirà una cinquantena de directius de diferents associacions esportives.

Durant la seva celebració, l'assemblea durà a terme activitats paral·leles per donar a conèixer la tasca de les dues organitzacions internacionals. A la reunió es decidirà els nous membres del consell directiu dels ens i es donarà a conèixer quin país acollirà els World Games de l'Associació Internacional, que aglutinaran vuit modalitats d'esport adaptat.

Serà la segona vegada que Sant Cugat serà la seu de l'assemblea general de l'Associació Internacional de l'Esport Adaptat, després que ho fes el 2014. A més, la ciutat va acollir la International Cup 2013, una competició de seleccions de futbol de paralítics cerebrals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.