La secció d'atletisme del CM Sant Cugat supera la barrera dels 300 atletes


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la temporada passada

Imatge de la presentació de la temporada passada

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat supera aquesta temporada el màxim històric d'atletes en arribar a la xifra de 307. La secció dirigida per Manel González vol consolidar-se com un dels referents esportius de la ciutat i intentar millorar els resultats d'anteriors temporades.

El Club Muntanyenc Sant Cugat engega la temporada amb un nou rècord d'atletes en superar la barrera dels 300 per primera vegada. Des de prebenjamins fins a veterans, la secció ha crescut de manera exponencial des de l'inici d'aquest projecte ara fa set anys, en què hi havia una quarantena d'atletes.

El director tècnic de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, creu que ja s'han consolidat com un dels esports de més seguiment a la ciutat.

Manel González

A poc a poc hem assolit els resultats que volíem. També volem aconseguir millors resultats i establir-nos a la ciutat com el tercer o quart esport.


La presentació dels atletes tindrà lloc al novembre amb una data encara per confirmar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.