La 33a Mitja Marató incorpora canvis en l'horari i el recorregut per atraure més participació


  • Comparteix:

La 33a Mitja Marató modifica el recorregut, amb el retorn a una volta única, i endarrereix mitja hora el tret de sortida per incrementar la participació. Ho han explicat els responsables de la competició a la presentació d'una cita que es disputarà diumenge de la setmana que ve i que espera aplegar més de 1.000 corredors. L'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat són els organitzadors de la Mitja Marató.

Després d'unes edicions amb un recorregut de doble volta, la Mitja Marató ha retornat a un traçat que els corredors només hauran de recórrer una vegada, un circuit que, a més, s'ha intentat fer més pla. Tot plegat es duu a terme amb l'objectiu d'incrementar la participació i la presència de la cursa a la ciutat, una intenció que també es pretén amb l'endarreriment de la data, que millorarà les condicions de temperatura, i de l'hora: la Cursa Popular de cinc quilòmetres començarà a dos quarts de deu del matí i la Mitja Marató a les deu.

L'inici seguirà sent a l'avinguda del Pla de Vinyet, amb un primer tram del recorregut similar que donarà pas a un de renovat i que s'allunya del centre de la ciutat. L'arribada es mantindrà davant de l'ajuntament amb un circuit en què hi haurà avituallaments cada cinc quilòmetres. Pel que fa a les inscripcions, el director tècnic de la cursa i del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González, ha assegurat que si el ritme es manté com fins ara la projecció és arribar al miler.

A nivell de recorregut, l'organització va intentar arribar a una col·laboració amb Cerdanyola per fer un traçat més adient pels corredors, un projecte que no s'ha pogut culminar. González assegura que caldrà veure la rebuda del nou recorregut entre els participants per avaluar-lo.

Manel González

El tret fonamental és que hi ha el canvi a una volta. La millor solució era anar a Cerdanyola però la impossibilitat de fer-ho ens ha obligat a buscar el traçat més apropiat.


A la presentació de la cursa, també hi han assistit el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli. Les inscripcions es poden formalitzar fins dijous de la setmana que ve a través del web i de manera presencial a les oficines dels organitzadors i als establiments Running Vallès i Thinkinsport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.