Eloi Rovira i Didac Salas es proclamen campions de la Copa del Rei d'atletisme amb el Barça


  • Comparteix:

Eloi Rovira i Carlos Tobalina amb el títol de campions / Font: Eloi Rovira

Eloi Rovira i Carlos Tobalina amb el títol de campions / Font: Eloi Rovira

El capità de la secció d'atletisme del FC Barcelona, Eloi Rovira, i el saltador de perxa santcugatenc Dídac Salas s'han proclamat campions de la 36a edició de la Copa del Rei de Clubs, disputada a Madrid. El Barça ha aconseguit la victòria tant a la categoria masculina com a la femenina, un doblet històric que només s'havia produït una vegada en els 35 anys d'història de la competició. A més, és el primer títol per a la secció femenina, mentre que en categoria masculina el Barça suma ja 14 títols. Eloi Rovira ha assistit a la cita com a capità de la secció i suplent de l'atleta olímpic Carlos Tobalina a la prova de llançament de pes. Dídac Salas ha estat el millor a la prova de salt de perxa.

En la competició masculina, el FC Barcelona s'ha imposat al Playas de Castelló en una final ajustada que s'ha decantat a favor dels blaugranes per la desqualificació dels castellonencs en la cursa de relleus. L'autèntica sorpresa ha arribat en la categoria femenina, en què el Barça ha aconseguit trencar l'hegemonia del València Esports, campió de manera ininterrompuda des del 1999, i ha alçat per primera vegada la Copa de la Reina.

Eloi Rovira posa en valor la importància dels dos títols aconseguits, en especial l'estrena en el palmarès femení.

Eloi Rovira

És una competició molt important i per tant aconseguir el títol ajuda a reforçar la imatge i la solidesa del club amb la secció d'atletisme. Estem especialment satisfets i il·lusionats amb la victòria de les noies.


La competició s'ha disputat al Centre Esportiu Municipal Gallur, al barri madrileny de Los Cármenes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.