Jael Bestué inicia temporada a l'aire lliure amb la mirada posada en Tòquio 2020


  • Comparteix:

Jael Bestué es perpara per a la temporada de pista a l'aire lliure / Font: Teo Tovar

Jael Bestué es perpara per a la temporada de pista a l'aire lliure / Font: Teo Tovar

L'atleta santcugatenca Jael Bestué afronta el tram decisiu de la temporada amb les competicions a l'aire lliure on intentarà classificar-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020. Bestué pot disputar cita olímpica als 100 metres lliures si aconsegueix la marca que ha establert la federació espanyola o a la prova de relleus depenent del seu rendiment.

Moment decisiu

La santcugatenca té una marca d'11,52 als 100 metres i ha d'arribar als 11,15 que exigeix la federació espanyola per disputar la cita olímpica. L'altra possibilitat és als relleus on ha de veure el seu estat de forma i si dins de l'equip té opcions de ser una de les integrants.

Calendari intens

Bestué incia la temporada al juliol amb l'Estatal sub 20 el 6 i 7 de juliol després competirà a l'Europeu sub 20 el 13 i 14 juliol. A l'agost disputarà la Copa d'Europa i el Campionat d'Espanya absolut. Bestué arriba molt motivada a la recta final, tot i que és conscient de la dificultat d'arribar a Tòquio 2020.





Jael Bestué

Em veig molt bé i tinc objectius molt ambiciosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.