Discreta actuació dels atletes santcugatencs al triatló de Manresa


  • Comparteix:

L'atleta Andrés Suárez, amb una 55ena posició, aconsegueix la millor classificació de la Unió Ciclista Sant Cugat a la Triatló de Manresa. La resta de participants locals aconsegueixen resultats molt discrets.

Aquesta vegada la Unió Ciclista Sant Cugat només va poder participar en categoria individual, masculina i femenina. Els santcugatencs no van poder puntuar com a equip perquè necessitaven un mínim de tres atletes per categoria. La representació masculina va quedar en mans d'Andrés Suárez, que va assolir la millor classificació del club amb una 55ena posició, i de Josep Maria Casajuana. Pel que fa a la categoria femenina, van participar les santcugatenques Olivia Pasarell i Núria Sánchez.

El membre de la Unió Ciclista Sant Cugat, Carles Bou, reconeix que els atletes santcugatencs no van tenir un bon dia i la seva actuació va ser força discreta. Escoltem Bou.

Carles Bou

No vam tenir una actuació gaire destacada, els atletes santcugatencs no van tenir un bon dia


El Triatló de Manresa va ser una prova d'esprint, la cursa de distància més curta dins de la Triatló. Els atletes van haver de nedar 750 metres, fer 20 quilòmetres amb bicicleta i per últim, córrer 5 quilòmetres. El sol i el fort vent van acompanyar els atletes santcugatencs en una de les seves actuacions més discretes de la temporada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.