Inici de temporada pels atletes santcugatencs


  • Comparteix:

Els atletes santcugatencs Oriol Cascalló i Eloi Rovira es preparen per l'inici de temporada. Tant Cascalló com Rovira esperen assolir els objectius que s'han marcat.

El llençador de pes del Barça Eloi Rovira es troba ara mateix de vacances, si bé és cert que no deixa en cap moment la preparació física. Rovira té ganes de tornar a competir, ho farà al mes de gener. L'objectiu és assolir èxits per veure si d'aquesta manera es pot treure el mal gust de boca que li va quedar després del Campionat d'Espanya de llançament de pes a Sant Sebastià.

Eloi Rovira

Al arribar ens vem trobar amb unes condicions nefastes per competir, i et quedes molt frustrat


Uns fets que no van permetre a Rovira obtenir un bon resultat a l'estatal, però que no embruten una temporada excel·lent, amb el Campionat de Catalunya individual i per equips.

Un altre dels homes a tenir en compte aquesta temporada 2007-2008 és Oriol Cascalló, l'atleta santcugatenc de la Unió Atlètica Ripollet. El fondista ja fa quinze dies que s'entrena en la pretemporada, i té molt clars quins són els seus objectius per a la temporada entrant.

Oriol Cascalló

Els objectius en cross són acabar entre els deu primers al Campionat de Catalunya, i anar al Campionat d'Espanya absolut


Les primeres competicions oficials per a Cascalló són el proper mes de de novembre, amb els primers mítings de cross.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.