Ramos reina de Valldoreix


  • Comparteix:

Per segon any consecutiu, Ester Ramos s'emporta la victòria a les 5 milles femenines de Valldoreix. L'atleta madrilenya afincada a Valldoreix guanya amb un temps de 34 minuts i 31 segons.

Valldoreix ha acollit aquest diumenge la cinquena edició de les 5 milles femenines amb la participació de 109 atletes. Com l'any passat, la guanyadora en categoria absoluta ha estat l'atleta madrilenya resident a Valldoreix, Ester Ramos que a més ha rebut un homenatge per part de l'organització.

Ramos, atleta del Blanc i Blau, ha marcat un temps de 34 minuts i 31 segons, seguida a la classificació per Cristina Codina i Bea Velasco. Tot i repetir la victòria, Ramos destaca la dificultat del traçat.



ESTER RAMOS

La carrera és dura perque Valldoreix és un lloc amb moltes pujades i baixades. És una cursa trenca-cames, però a mi m'agrada la sensació de sufriment quan corro.



També s'ha disputat la Milla, on competien des de la categoria benjamí fins a juvenil. Una festa de l'esport femení que ha superat el centenar d'atletes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.