El Muntanyenc destaca a Lugo


  • Comparteix:

Sergi Torres, del Club Muntanyenc Sant Cugat, aconsegueix la medalla de plata als 300 metres llisos del Campionat d'Espanya, que aquest cap de setmana ha tingut lloc a Lugo. Paula Martínez, en 100 metres valles, ha estat l'altra santcugatenca destacada, aconseguint el bronze.

Amb una marca de 37 segons i 57 dècimes, l'atleta local Sergi Torres ha finalitzat en segona posició. Un excel·lent resultat per l'atleta del Muntanyenc, que s'ha quedat a un segon del guanyador final, l'atleta Manuel Ramírez. Tercer ha estat Eric Oliver.

Bons resultats també per a Paula Martínez, que ha aconseguit la tercera posició a la final de 100 metres vales. Ariadna Ramos ha estat la guanyadora de la prova, mentre que la segona classificada ha estat Teresa Errandonea, que ha finalitzat pocs segons abans que la santcugatenca. Yolanda Tello, entrenadora d'atletisme del Club Muntanyenc, apunta el bon moment dels atletes del club.

Yolanda Tello

Tota la secció està creixent. Aquest any ha estat tot un èxit gràcies al treball i l'amor per aquest esport de la gent del Muntanyenc.


El debut de Gemma Pastrana ha estat, també, molt notable. Ha finalitzat tretzena en la final de seva especialitat, el salt de perxa, en una prova on han competit fins a 27 atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.