El Club Muntanyenc aconsegueix quatre medalles en l'Estatal d'atletisme


  • Comparteix:

Ramon Adàlia ha aconseguit l'or en l'Estatal cadet

Ramon Adàlia ha aconseguit l'or en l'Estatal cadet

El Club Muntanyenc aconsegueix quatre medalles a l'Estatal cadet que s'ha disputat a Granollers. Ramon Adàlia ha estat campió en triple salt, Clàudia Rofes ha fet plata en llançament de javelina igual que Laia González en 100 metres i Marc Salvatella bronze en salt d'alçada. El director esportiu del Muntanyenc, Manel González, considera els resultats molt positius.

Quatre dels 10 participants del Muntanyenc a l'Estatal cadet han guanyat medalla. L'or de Ramon Adàlia, les plates de Clàudia Rofes i Laia González i el bronze de Marc Salvatella han estat el més destacat dels representants del club santcugatenc. D'altra banda, Carla Morral ha arribat a la final de 600 metres, però no l'ha pogut disputar per lesió. Enrico Rissi ha estat quart en triple salt i Nora Taher cinquena mentre que Alba Sánchez ha estat setena en salt de perxa.

El director esportiu del Muntanyenc, Manel González, es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts i creu que aquesta generació d'atletes competeixen per sobre de les seves possibilitats.

Manel González

Estem molt contents sobretot els atletes i entrenadors. Aquesta generació competeix molt per sobre de les seves possibilitats.




Altres resultats han estat els d'Elena Verdera en 3.000 metres ha estat vuitena a la final i Ruth César no ha pogut passar a la final de 100 metres tanques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.