La pista del Minguella, primer destí de la UE Sant Cugat a domicili aquest curs


  • Comparteix:

Lluís Curto i els seus companys viuen el primer desplaçament de la temporada

Lluís Curto i els seus companys viuen el primer desplaçament de la temporada

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) posa a prova aquest dissabte a un quart de vuit el seu renovat projecte a la pista del Minguella, en la primera visita aquesta temporada dels santcugatencs al grup 2 de Copa Catalunya. Els de Germán Simón segueixen cohesionant una plantilla amb fins a vuit incorporacions, un camí que va començar amb bon peu en l'estrena d'aquesta temporada diumenge passat, amb triomf davant la Bisbal Bàsquet.

Malgrat la multitud de cares noves i l'arribada del nou tècnic Germán Simón, la UESC va dur a terme un partit seriós per obrir el curs, si bé va exhibir algunes mancances defensives fruit d'un desajustament que s'ha de corregir a poc a poc. Malgrat no jugar al pav 1, els santcugatencs van rebre el caliu de la seva afició al pav 3, sensacions que no viuran aquest cap de setmana a Badalona.

El Minguella, a més, va començar amb un triomf de mèrit lluny de la seva pista, al complicat feu de l'Artés. Per tot plegat, el partit d'aquest cap de setmana aterra com la primera prova de foc real per a Germán Simón i els seus homes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.