La UE Sant Cugat disputarà tres partits més de pretemporada


  • Comparteix:

Cesc Senpau segueix dirigint la UESC

Cesc Senpau segueix dirigint la UESC

El primer equip masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) jugarà tres partits més de pretemporada abans de l'inici de curs oficial, que serà dissabte 1 d'octubre a casa davant el CB Vic en partit corresponent a la primera jornada del grup 1 de Copa Catalunya. El conjunt de Cesc Senpau, que inicia el seu primera temporada completa com a tècnic de la UESC després d'arribar a l'hivern de l'any passat, va començar la pretemporada el 22 d'agost i va disputar el primer partit de preparació davant el Barberà de Lliga EBA, davant el que va perdre (72-84).

D'aquí a dos dimarts s'enfrontarà a l'Esparraguera, de Copa Catalunya. Quatre dies més tard l'equip visitarà el Viladecans-Sant Gabriel, que com l'Esparreguera disputarà Copa Catalunya i ho farà al grup 2, diferent del de l'equip vermell-i-negre, que competirà al grup 1. Al cap d'una setmana, dissabte 24, serà el torn de rebre el SESE, de nou conjunt del grup 2 de Copa Catalunya. Tot plegat, amb una plantilla farcida de cares noves: fins a set incorporacions per només tres renovacions, que construeixen una plantilla de 10 noms.

Arnau Sanahuja, Quim Fernández i Patrick Reyes són els que continuen respecte el curs passat, mentre que Biel Llansó, Enric Bas, Jordi Costa, Antonio Deivi, Pere Soler i l'arribada des del planter de Jordi Riera i Robert Cosialls, que tindran fitxa del primer equip, completen la nòmina del sènior A que dirigirà Senpau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.