La versió més ràpida dels escacs


  • Comparteix:

Uns 30 aficionats als escacs s'han trobat als jardins del Monestir

Uns 30 aficionats als escacs s'han trobat als jardins del Monestir

Una trentena d'amants dels escacs han participat al Campionat de partides ràpides celebrat als jardins del Monestir dilluns a la tarda. L'organitzador del torneig, la secció d'escacs de La Unió, ha preparat una nova activitat per avui dimarts, quan tindran lloc les partides simultànies amb el mestre cubà René Alonso.

El torneig ha aplegat al voltant d'una trentena de participants que han disputat partides ràpides de cinc minuts. Aquesta activitat era la segona vegada que es feia i, igual que l'any passat, la resposta dels participants ha estat l'esperada.

El president de la secció d'escacs de La Unió, Manel Andrés, ha explicat a Cugat.cat l'objectiu d'aquest campionat i la seva vinculació amb la Festa Major.

Manel Andrés

Ens agrada difondre els escacs i el contacte amb la gent. És un acte de difusió i diversió amb el poble.


La secció d'escacs de La Unió ha preparat dues activitats per aquesta Festa Major. La primera ha estat aquest campionat de partides ràpides i dimarts a les sis, un altre cop als jardins del Monestir, se celebrarà una prova simultània d'escacs amb el mestre cubà René Alonso. Ho explica Manel Andrés.

Manel Andrés

És un mestre cubà que ve a passar temporades a Sant Cugat. Ja va venir a donar classes a La Unió i aquest any l'hem contractat per les simultànies.


La prova simultània de dimarts tancarà les activitats que la secció d'escacs de La Unió ha preparat per difondre els escacs en el marc de la Festa Major. La cita amb el mestre Manel Andrés, avui dimarts a les sis de la tarda als jardins del Monestir.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.