A l'Olímpyc Floresta se li escapa el triomf en l'últim minut davant l'Esparreguera

L'Olímpyc ha caigut a Can Llobet davant l'Esparreguera

L'Olímpyc Floresta veu com se li escapa el triomf en l'últim minut i perd (3-4) davant l'Esparreguera en la 10a jornada de Segona Divisió B. Els florestans han anat per davant en el marcador durant tot el partit, però quan restaven 42 segons per al final els visitants han empatat i poc després l'Esparreguera ha tancat el partit amb un altre gol. L'Olímpyc trenca una ratxa de cinc partits sense perdre.

L'Olímpyc arribava a la 10a jornada després de dues victòries i tres empats i amb la intenció de seguir fent-se fort a casa. En un primer temps sense gaire ocasions l'únic que ha estat capaç de marcar ha estat Albert Cardona en el minut 13, després d'una recuperació i contraatac de l'Olímpyc. A l'inici de la represa Miquel Verdaguer ha posat les coses de cara per al seu equip, però en tres minuts la feina se n'ha anat en orris amb dos gols i l'empat quan encara restava un quart de partit.

A partir d'aleshores ha començat un nou matx. A cinc minuts per al final Xavi Martin ha tornat a avançar l'Olímpyc i amb el 4 a 3 s'ha arribat a l'últim minut. Albert Cardona hauria pogut sentenciar amb un xut que ha anat al travesser i a la jugada següent l'Esparreguera també ha topat amb el pal, però posteriorment la pilota ha botat dins segons l'àrbitre i ha significat l'empat. Els florestans tenien 42 segons per provar d'avançar-se de nou, però una pèrdua de pilota al mig camp ha provocat un xut de camp a camp que ha suposat el triomf de l'Esparreguera.

El tècnic de l'Olímpyc, Xaloc Rion, creu que la derrota és injusta, però que en aquesta lliga qualsevol equip et pot guanyar.

Xaloc Rion

Estem jugant una lliga de nivell, qualsevol et pot guanyar. La derrota és injusta, però els detalls ens han tret els tres punts.

El proper partit de l'Olímpyc serà la setmana vinent a la pista del Bar Mi Casa.