El Junior s'enfronta a un rival directe per sortir de la zona conflictiva de la taula


  • Comparteix:

Cita clau per al Junior per poder sortir de les places de promoció de descens

Cita clau per al Junior per poder sortir de les places de promoció de descens

El Junior té una visita clau aquest dimenge a les dotze en les seves aspiracions de sortir de la zona perillosa del grup 3 de Segona Catalana. Els blau-i-negres, que només han guanyat un partit dels set últims, podrien abandonar la promoció de descens i abocar-hi el seu rival aquesta jornada, l'Espluguenc. Els de Paco Carballo provaran de sobreposar-se als nombrosos problemes del principi de temporada per encarrilar una regularitat en els resultats.

El Junior necessita urgentment un punt d'inflexió. Cos tècnic i jugadors reconeixen que cal trencar amb la dinàmica que ha dut els santcugatencs a les posicions de promoció de descens quan ja ha passat pràcticament un terç de la temporada. Ara bé, un cas semblant és el del rival d'aquest cap de setmana dels de Paco Carballo. L'Espluguenc és, segons el tècnic, un 'gegant adormit' que no està a la posició que li correspon.

I és que els d'Esplugues han protagonitzat un inici de curs molt allunyat de les seves expectatives, més encara quan la temporada passada va acabar en setena posició malgrat acumular un empat i dues derrotes a les tres darreres jornades. Per tot plegat, Carballo creu que l'equip que cometi menys errors serà el que s'endugui el triomf.

Paco Carballo

L'Espluguenc està passant un moment també delicat, està desdibuixat respecte l'any anterior. Caldrà veure quin equip està menys nerviós i comet menys errors.


Només el porter Max serà baixa per al partit contra l'Espluguenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.