El Restaurant la Rampa patrocina el Champion la Floresta de futbol sala


  • Comparteix:

La Rampa i el Champion la Floresta han certificat la seva col·laboració

La Rampa i el Champion la Floresta han certificat la seva col·laboració

El Champion la Floresta de futbol sala i el restaurant la Rampa han tancat un acord de patrocini per una temporada. El club florestà lluirà el nom del restaurant a les samarretes. El president de l'entitat, Roger Toutain, ha agraït el suport de l'establiment i assenyala aquesta injecció econòmica suposa cobrir el 50% del pressupost del club.

El Champion la Floresta, el club més antic de futbol sala de la ciutat amb 37 anys d'història, ha vist com en tres mesos li ha canviat la sort. El club florestà ha passat de pràcticament desaparèixer aquest estiu per la falta de suport econòmic i de col·laboradors a trobar un patrocinador que els ha donat una bona empenta en tots els aspectes. El president de l'entitat, Roger Toutain, destaca el reforç moral que suposa aquesta injecció econòmica.

Roger Toutain

El fet de tenir el suport d'un patrocinador és clau per tirar endavant.


Toutain també ha volgut destacar el suport del Futbol Sala Sant Cugat i l'Olímpyc Floresta aquest estiu quan es plantejaven la retirada de l'entitat. El màxim mandatari florestà ha explicat que totes dues entitats van oferir solucions com fusionar-se amb el Champion.

El gerent del restaurant la Rampa, Jeroni Ferré, destaca que l'acord s'ha tancat ràpid i que és un plaer ajudar a un club del barri.

Jeroni Ferré

Em van plantejar ajudar el club i és el que he fet. És gent del barri que estima l'esport.


El Champion té un sol equip que milita al grup 2 de Tercera Divisió i que es marca el repte de pujar aquesta temporada. El conjunt està dirigit per Alberto Pastor, que fa d'entrenador i jugador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.