Jordi Farré ('Som gent normal'): 'Estem preparats per dirigir el FC Barcelona'


  • Comparteix:

Jordi Farré, en el centre de la imatge, en la roda de premsa d'aquest dilluns  / Font: 'Som gent normal'

Jordi Farré, en el centre de la imatge, en la roda de premsa d'aquest dilluns / Font: 'Som gent normal'

El grup 'Som gent normal' ha assegurat aquest dilluns a través del seu precandidat, Jordi Farré, a Cugat.cat 'estar preparat per la campanya electoral a la presidència del Barça i per dirigir el club'. 'Som gent normal' compta amb els avals necessaris i ja treballa per aconseguir les signatures que li permetin ser candidatura oficial. El grup, que aquest dilluns ha presentat les línies mestres del seu projecte, l'integren 18 barcelonistes, vuit dels quals són santcugatencs.

Tot i que la campanya per a les eleccions a la presidència del Barça encara no ha començat oficialment el grup 'Som gent normal' treballa des de fa temps amb el propòsit de desenvolupar un projecte que qualifiquen de 'diferent'. El seu precandidat, Jordi Farré, ha explicat que es presenten per guanyar.

Jordi Farré

Oficialment només he escoltat Benedito i Bartomeu i ningú més. Nosaltres estem preparats per la campanya electoral i per dirigir el club. Volem guanyar les eleccions.


El grup no ha presentat el seu programa per tal de respectar el joc net demanat per Bartomeu però ha apuntat que tenen clar el nom del possible secretari tècnic. En aquest sentit, Farré ha preferit mantenir en secret el seu nom, alhora que s'ha referit a la necessitat de professionalitzar el club.

Jordi Farré

És un projecte on les línies mestres van a professionalitzar el club. Si bé tenim la persona que ens agradaria, encara no el direm perquè no estem en època electoral.


Farré ha manifestat a Cugat.cat que si bé tenen solucionat el tema dels avals, prop de 78 milions d'euros, per presentar-se a les eleccions, encara els queda resoldre la recollida de signatures, el 50 per cent dels compromissaris, que calculen estarà sobre les 2.500.

'Som gent normal' reitera que no pactarà amb cap altra candidatura i que volen un Barça més 'obert i participatiu'. De fet, aquest dilluns també han presentat la web on pretenen recollir idees per incorporar al seu projecte.

Sant Cugat està molt present en aquest grup, no obstant vuit dels seus integrants són santcugatencs: Jordi Muñoz, Jordi Rocafort, Joana Barbany, Miquel Faust, Àlex Víctor, Albert Víctor, Orlando de Porrata i Lluïsa Rifà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.