SantCu i Junior encaren un final de temporada amb un calendari molt exigent


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

Imatge d'aquesta temporada del Sant Cugat Esport

El grup 3 de Segona Catalana de futbol, en què militen Sant Cugat Esport i Junior, arriba al tram decisiu de la temporada amb gairebé tots els equips amb algun objectiu. Sis equips lluitant per l'ascens i la resta, fins a dotze, que faran tot el possible per no perdre la categoria, entre els que es troben els dos de Sant Cugat. A l'horitzó vuit jornades i un derbi a l'avantpenúltima que pot ser dramàtic si tots dos, Junior i Sant Cugat, encara no han certificat la permanència.

La igualtat de la categoria fa que encara no estiguin decidides ni les places d'ascens, on lluiten sis equips per dos llocs, ni les de descens, en que es troben inmersos fins a dotze per escapar dels quatre o cinc ultims llocs. El destí ha volgut que el calendari de Sant Cugat Esport i Junior no sigui precisament plàcid d'aquí a final de temporada, amb enfrontaments contra rivals que, de ben segur, tindran coses en joc.

El Sant Cugat Esport, desè amb 30 punts i un per sobre del descens té per endavant partits contra un Vistalegre que és el líder i proper rival, però després li vénen enfrontaments contra conjunts que com ells, es juguen la permanència. En concret, Sant Joan Despí, San Mauro, Olivella, Martorell i Espluguenc.

A la penúltima jornada visiten un Gornal que potser ja no tindrà opcions de pujar, però és que l'anterior reben el Junior que està en una situació molt similar en un derbi que pot decidir el futur dels equips santcugatencs a la categoria. El tècnic del Sant Cugat Esport, José Alcaraz, creu que el calendari és complicat però no poden mirar més enllà del partit a partit.

José Alcaraz

Des que vaig arribar fa cinc jornades mai no em vaig parar a pensar en les posicions dels rivals, només en el partit a partit. Ara encarem el partit contra el Vistalegre i la setmana que ve el proper rival.


Pel que fa al calendari del Junior, que és 13è amb 29 punts i està fora del descens pel golaveraje, l'únic partit que potser és assequible és el de la penúltima jornada contra la Penya Màlaga, que a hores d'ara té la salvació a 11 punts amb 24 en joc i pot ser que estigui descendida en aquella jornada. La resta, també contra equips que se la juguen per pujar com Gornal, Can Vidalet i Suburense i per baixar com Begues, Espluguenc i Moja.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.