Un FS Sant Cugat en quadre s'examina davant l'avantpenúltim, el Sant Sadurní


  • Comparteix:

El FS Sant Cugat, a per una reacció obligada

El FS Sant Cugat, a per una reacció obligada

Un Futbol Sala Sant Cugat en quadre s'imposa una reacció obligada davant l'avantpenúltim del grup 2 de Tercera Divisió, el Sant Sadurní. Els santcugatencs, que han perdut els dos darrers partits i han caigut a la tercera posició, visiten els de l'Alt Penedès a un quart de nou del vespre. Jaime Martínez haurà de fer front a la dificultat de la pista i, sobretot, a les nombroses baixes que té.

Sense excusa malgrat les baixes. Amb aquesta premissa encara el Futbol Sala Sant Cugat la visita a l'avantpenúltim, el Sant Sadurní, amb dues idees clares per provar de trobar l'èxit en el partit: superar les nombroses baixes que té i mantenir-se ferm en la lluita d'acabar la temporada regular en segona posició, que encara donaria opcions a pensar en l'ascens a Segona B.

A hores d'ara els santcugatencs són tercers, després d'haver encadenat dues derrotes seguides contra Viladecans i contra el líder, el Colegio Santo Ángel de Castelldefels. Malgrat això, les expectatives de tornar a conquerir el segon lloc es troben intactes, ja que els vermell-i-negres compten amb dos partits menys que l'actual segon, el Sant Julià. Ara bé, per mantenir aquest repte és clau, com destaca el tècnic del FS Sant Cugat, Jaime Martínez, vèncer aquest cap de setmana.

Jaime Martínez

Hem d'intentar guanyar el partit com sigui, tot i que tenim moltes baixes. Tot el que no sigui guanyar ens complicaria.


El precedent no és precisament el desitjat per als de Martínez, que van viure la primera derrota del curs, una de les només quatre que ha patit, contra el Sant Sadurní, a la pista del qual va perdre (6-2). Els santcugatencs hauran de reservar forces per dimarts següent, quan disputaran un partit complicat a la pista de l'Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.