El Junior segueix líder en superar un Marianao que acaba amb set jugadors

El Junior supera (3-1) el Marianao Poblet i consolida el lideratge en solitari del grup 3 de Segona Catalana en un matx on els visitants han acabat amb set jugadors. Els blau-i-negres han marcat dos gols en el primer quart d'hora, però a la respresa han patit amb el gol visitant, però han certificat el sisè triomf consecutiu.

El Junior ha iniciat el matx adormit després de diferents atacs del Marianao que no han acabat amb gol. Els santcugatencs han tingut la sort de cara quan el visitant Javier Carmona ha introduït la pilota a la seva porteria. 10 minuts més tard l'àbritre ha xiulat un penal sobre Guillem Pérez que Mario Domingo ha transformat amb molta tranquil·litat. El partit s'ha trencat al minut 30 amb l'expulsió de Gonzalo Araujo per protestar. Amb el 2 a 0 s'ha arribat a la mitja part.

A la respresa Gerard Brinquis ha retallat distàncies amb un xut des de fora l'àrea. El Marianao ha tingut ocasions clares davant un Junior dubitatiu en atac. Els visitants han vist com Raul Hernández ha estat expulsat i aquest fet l'ha aprofitat el Junior per sentenciar amb gol de Sergi Venegas.

L'àrbitre ha expulsat dos jugadors més dels visitants, que s'han quedat amb set. L'actuació arbitral ha estat molt protestada per l'afició dels de Sant Boi. A les acaballes del partit s'ha viscut molta tensió i els Mossos d'Esquadra han fet acte de presència. L'entrenador del Junior, Hans Schönhöfer, lloa la capacitat dels seus jugadors per entendre el partit.

Hans Schönhöfer

L'equip ha estat madur i hem interpretat molt bé el partit.

Els santcugatencs tornaran a jugar com a locals amb la visita del Vilafranca, rival de la part baixa.