El Junior defuig de la relaxació i no vol sorpreses davant l'Òdena en una jornada clau


  • Comparteix:

El Junior viu una jornada vital / Font: Xavi Riera

El Junior viu una jornada vital / Font: Xavi Riera

El Junior enceta el tram definitiu de temporada al grup 3 de Segona Catalana de futbol aquest dissabte, a dos quarts de sis de la tarda, davant l'Òdena, penúltim classificat. La jornada es presenta propícia perquè els blau-i-negres millorin la seva posició respecte l'ascens a Primera Catalana: són tercers i aquest cap de setmana hi ha enfrontaments directes, primer contra quart i segon contra cinquè. A hores d'ara, els de Hans Schönhöfer són a tres punts del líder, el Sant Cugat Esport.

El SantCu visita el dur camp del quart, l'Espluguenc, mentre que el segon, el Sant Joan Despí, rep un Can Vidalet a l'alça que ja és cinquè. Són enfrontaments directes que poden afavorir un Junior que no s'ha de refiar si es vol endur la victòria.

La cita té tots els condicionants perquè els blau-i-negres sumin els tres punts: a l'anada van superar l'Òdena per 0 gols a 2 a domicili i va ser llavors quan es van col·locar líders. Ara bé, els de l'Anoia han revifat en els últims dos partits després de superar el filial del Prat i el Marianao Poblet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.