Un Junior farcit de baixes espera aprofitar-se del Vallirana per trencar la pitjor ratxa de l'any


  • Comparteix:

El Junior vol pugnar per a les primeres places

El Junior vol pugnar per a les primeres places

El Junior rep aquest dissabte a dos quarts de set de la tarda el Vallirana, el penúltim del grup 3 de Segona Catalana de futbol, amb l'objectiu de desfer la dinàmica més complicada de la temporada tot i la llarga llista de baixes. Els santcugatencs han caigut en els tres últims partits afectats per aquesta complicada situació. Els de Schönhöfer han perdut pistonada respecte la lluita per l'ascens i ara són quarts a tres punts del segon, el Sant Joan Despí.

La principal mancança del Junior aquesta temporada, el fet de tenir una plantilla massa curta, ha estat una llosa especialment dura en determinats compassos del curs, un d'ells el que està vivint ara mateix. Això ha fet que baixes puntuals però essencials en l'esquema de joc blau-i-negre hagin desdibuxiat l'alt rendiment de l'equip, que l'ha arribat a dur al lideratge. Ara, però, haurà de lluitar en els quatre partits que falten per ser segon, tenint en compte que el lideratge és quasi una utopia.

El Junior no es pot refiar en el compromís d'aquest cap de setmana, que sobre el paper és un dels més fàcils que pot disputar a aquestes altures de la temporada. Davant tindrà un Vallirana que és penúltim, a quatre punts del tercer per la cua, però que al partit de la primera volta va sorprendre els blau-i-negres. Els santcugatencs provaran de centrar les energies en aquest matx i evitar pensar en el següent, el transcendent partit contra el Sant Joan Despí, segon, a l'avantpenúltima jornada. Serà un matx que pot marcar bona part de les opcions d'ascens dels de Schönhöfer.

Les baixes per al partit d'aquest cap de setmana, però, són novament preocupants. La nòmina és llarga: Arnau Rion, Sergi Aragó, Paco Barbudo, Carlos Torrentbó, Xavi Renieblas i Mario són baixa, mentre que Joan Català i Bernat Mosquera són dubte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.